Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Γιουβαρλακια του Βασιλη

Θα χρειαστούμε τα εξής υλικά :

500 γρ. κιμά
ένα ξερο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο
δύο κουταλιές της σούπας  ρύζι νυχάκι
ένα αυγό


Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και πλάθουμε τα γιουβαρλάκια σε μικρά μπαλάκια.
Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα και όταν βράσει ρίχνουμε με προσοχή ένα ένα τα μπαλάκια. Σε μισή ώρα είναι έτοιμα.
Εαν θέλετε τα αφήνετε με λίγο ή αρκετό νερό. Λίγο πριν βράσουν τα γιουβαρλάκια ρίχνετε στην κατσαρολα μία κούπα τσαγιού ρύζι.
Τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν προτού τα αυγοκόψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου