ΥΛΙΚΑ
-
2 φάκελα Garni (ή άλλη σαντιγύ σε σκόνη)
-
4 1/2 φλ. γάλα (περίπου)
-
1 γάλα ζαχαρούχο
-
Ό,τι θες για μέσα στο παγωτό (μπισκότα, κομμάτια σοκολάτας, σιρόπι κλπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην στο ψυγειο στην συντήρηση τα φακελλάκια με την σαντιγύ και το ζαχαρουχο γάλα
Στην κατάψυξη βαζουμε το εβαπορέ μεσα σε ένα μπολ
Χτυπάμε την σαντιγί με τον ιδιο τροπο αφού αφρατέψει καλα την βαζουμε στο ψυγείο
Μετά απο δύο ώρες περίπου χτυπάμε το εβαπορέ με το μιξερ στην αρχη αργά και στην συνέχεια πιο γρήγορα για να αφρατέψει. Οταν το βγάζουμε απο την κατάψυξη , θα έχει αρχίσει να κρυσταλιάζει.
Ανακατεύουμε την σαντιγι με το ζαχαρούχο και στην συνέχεια με το αφράτο εβαπορέ, το βάζουμε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το χτυπάμε για ένα λεπτό , αυτό γίνεται 3 φορές . το αφήνουμε και την άλλη μέρα είναι έτοιμο
Τα δύο παγωτά τα έχω φτιάξει και είναι πολύ ωραία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου