Συνταγή αυτή γίνεται με το γάλα που παίρνουμε από τα πρόβατα ,την δεύτερη μέρα αφότου έχουν γεννήσει.
Βάζουμε το γάλα στην κατσαρόλα χωρίς να προσθέσουμε τίποτα απολύτως,, ανάβουμε την εστία σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς , όταν διαπιστώσουμε πως αρχίζει να πήζει , σβήνουμε την εστία , ανακατεύουμε και είναι έτοιμο,, προσοχή δεν πρέπει να βράσει.
Η συνταγή για να γίνει χρειάζεται το πρωτόγαλο,, δύσκολο για τους περισσότερους, η ανάρτηση έχει σκοπό την διατήρηση σπάνιων τοπικών συνταγών.
Η γεύση είναι καταπληκτική, σας την συνιστώ άν βρεθείτε σε τοποθεσία που υπάρχει το συγκεκριμένο γάλα.
Βάζουμε το γάλα στην κατσαρόλα χωρίς να προσθέσουμε τίποτα απολύτως,, ανάβουμε την εστία σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς , όταν διαπιστώσουμε πως αρχίζει να πήζει , σβήνουμε την εστία , ανακατεύουμε και είναι έτοιμο,, προσοχή δεν πρέπει να βράσει.
Η συνταγή για να γίνει χρειάζεται το πρωτόγαλο,, δύσκολο για τους περισσότερους, η ανάρτηση έχει σκοπό την διατήρηση σπάνιων τοπικών συνταγών.
Η γεύση είναι καταπληκτική, σας την συνιστώ άν βρεθείτε σε τοποθεσία που υπάρχει το συγκεκριμένο γάλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου