Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΛΟΣΤΡΑ



Συνταγή  αυτή  γίνεται με το γάλα που παίρνουμε από τα πρόβατα ,την δεύτερη μέρα αφότου έχουν γεννήσει.
 Βάζουμε το γάλα στην κατσαρόλα χωρίς να προσθέσουμε τίποτα απολύτως,, ανάβουμε την εστία σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς , όταν διαπιστώσουμε πως αρχίζει να πήζει , σβήνουμε την εστία , ανακατεύουμε και είναι έτοιμο,, προσοχή δεν πρέπει να βράσει.

Η συνταγή για να γίνει χρειάζεται  το πρωτόγαλο,, δύσκολο για τους περισσότερους, η ανάρτηση έχει  σκοπό την διατήρηση σπάνιων τοπικών συνταγών.
 Η γεύση είναι καταπληκτική, σας την συνιστώ άν βρεθείτε σε τοποθεσία που υπάρχει  το συγκεκριμένο γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου