ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες κατεψυγμενες
μισο κιλο μακαρονια
ενα κρεμμυδι κομμένο σε ροδέλες
τοματοπελτέ
τρια σκόρδα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Βγάζουμε απο την καταψυξη τις γαρίδες , ώστε να ξεπαγώσουν καλά
κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Ριχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και βάζουμε γαρίδες , τις σωτάρουμε για τρια λεπτά απο κάθε πλευρά, όταν είναι ετοιμες τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα , συνεχίζουμε με τις υπολοιπες .
Βάζουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι να καραμελώσει , προσθέτουμε τον τοματοπελτέ αραιωμενο με νερό, ριχωουμε και τα σκόρδα.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και τα αφήνουμε να βράζουν για λιγα λεπτά.
Βραζουμε τα μακαρόνια για λίγα λεπτά , αφαιρούμε απο την κατσαρόλα το περισσότερο νερό, αφήνουμε αρκετό ώστε να συνεχιστεί το βράσιμο μαζι με την σάλτσα, οταν έχουν βράσει , σβήνουμε την εστία και προσθέτουμε τις γαρίδες.
ο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου