ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό και αφού βράσουν τις κρυώνουμε με κρύο νερό.
Μετά ρίχνουμε το ζαμπόν στο μπολ με τις χυλοπίτες και προσθέτουμε ρίγανη, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
Σε ένα άλλο μπολ έχουμε το τυρί και ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρευστο το μείγμα. Αφού βουτυρώσουμε το ταψί ρίχνουμε μέσα τις χυλοπίτες με το ζαμπόν και από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα με το τυρί και την κρέμα και το βάζουμε στο φούρνο.
http://www.megatv.com/cook/default.asp?catid=35111&subid=2&pubid=33694191
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου