ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στη φωτιά, ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Χτυπάμε με ένα πιρούνι 1 κρόκο και 2 ασπράδια. Τρίβουμε το τυρί στο χοντρό τρίφτη. Ρίχνουμε τα αβγά και αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά. Ρίχνουμε το τυρί, και ξαναβάζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Μόλις αρχίζει και ξεκολλάει, αποσύρουμε από τη φωτιά, την διπλώνουμε μια φορά όπως την κρέπα και σερβίρουμε με τις φέτες ψητής γαλοπούλας. Εναλλακτικά μπορούμε να συνοδεύσουμε την κρεπολέτα μας με μανιτάρια, λαχανικά ή ότι άλλο μας αρέσει.
Ξαναδιπλώνουμε άλλη μια φορά όπως τις κρέπες και σερβίρουμε πάνω σε πιάτο ή και σε αλουμινόχαρτο για κολατσιό στο σχολείο ή τη δουλειά.
- Ασπράδι από 2 αβγά
- 1 κρόκο αβγού
- 2 φέτες ψητή γαλοπούλα Fouantré με μέλι & λιγότερο αλάτι Ifantis
- 130 γρ. τυρί κίτρινο
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στη φωτιά, ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Χτυπάμε με ένα πιρούνι 1 κρόκο και 2 ασπράδια. Τρίβουμε το τυρί στο χοντρό τρίφτη. Ρίχνουμε τα αβγά και αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά. Ρίχνουμε το τυρί, και ξαναβάζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Μόλις αρχίζει και ξεκολλάει, αποσύρουμε από τη φωτιά, την διπλώνουμε μια φορά όπως την κρέπα και σερβίρουμε με τις φέτες ψητής γαλοπούλας. Εναλλακτικά μπορούμε να συνοδεύσουμε την κρεπολέτα μας με μανιτάρια, λαχανικά ή ότι άλλο μας αρέσει.
Ξαναδιπλώνουμε άλλη μια φορά όπως τις κρέπες και σερβίρουμε πάνω σε πιάτο ή και σε αλουμινόχαρτο για κολατσιό στο σχολείο ή τη δουλειά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου