Υλικά
1. κολοκυθάκια 6-7 μεγάλα
2. 200 α γραμμάρια φρυγανιά
3. 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
4. 150 γρ. τριμμένο μετσοβόνε
5. 15 φέτες ενταμ
6. 15 φέτες ψητό μπούτι χοιρινό
7. 1 κουτ. σούπας καπνιστή πάπρικα
8. 1 κουτ. σούπας ξερή ρίγανη
9. αλάτι πιπέρι
Διαδικασία
Ανακατεύουμε την φρυγανιά με αλάτι πιπέρι , ξερή ρίγανη, πάπρικα και παρμεζάνα
βουτάμε τα κολοκυθάκια στο μίγμα της φρυγανιάς και τα στρώνουμε σε ταψί , στην συνέχεια βάζουμε φέτες ένταμ , χοιρινο και μετσοβόνε , απαναλαμβάνουμε έως ότου τελειώσουν τα υλικά , τελειώνουμε με το μίγμα φρυγανιάς στο οποίο είχαμε αλείψει τα καλοκυθάκια
Ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα
26/6/23
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου