Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ

η  νοστιμότερη μαγειρίτσα που έχουμε φτιάξει .

Υλικά
μία συκωταριά
 αντεράκια
 ενα ματσάκι άνηθο
ενα ματσάκι μαιντανό
λίγο μάραθο προαιρετικά
 κρεμμυδάκια
μαρούλια
 αλατι , πιπέρι , λεμονι, δύο αυγά.

Πλένουμε τα εντεράκια , βάζουμε νερό στην κατσαρόλα, μόλις βράσει ρίχνουμε τα εντεράκια και την συκωταριά για λίγο  , ωστε να ζεματιστούν. Οταν κρυώσουν τα ξεπλένουμε λιγο και τα κόβουμε σε πολυ μικρά κομματάκια. Σε μικρά κομματάκια κόβουμε και  ολα τα υπόλοιπα.
Βράζουμε την συκωταριά, τα εντεράκια, τα κρεμμυδάκια για 20 λεπτά, ρίχνουμε τα υπόλοιπα και βράζουμε για άλλα 20 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα με το λεμόνι, ρίχνουμε ζωμο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου