ΥΛΙΚΑ:
σκόρδα, πατάτες, ξυδι, λάδι, αλάτι , πιπέρι, γάλα.
Κόβουμε τα σκόρδα σε φετούλες, τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι με γάλα να βρασουν 1 ακριβώς λεπτο , το αποσυρουμε απο την φωτιά και το αφήνουμε στην ακρη για 20 λεπτά.
Κόβουμε τις πατάτες σε ισόπαχες φέτες και τις βράζουμε. Είναι βρασμένες όταν χωρίς πίεση και μονο με το βάρος κοβεται με το μαχαίρι. Οταν εχουν βράσει τις βγάζουμε αμέσως απο το νερο και τις βάζουμε σε σουρωτήρι για να στραγγιξουν καλα, διότι οταν μένουν στο νερό λειτουργούν σαν σφουγγάρι.Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.Τις πατάτες τις λειώνουμε με πηρούνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου