Ανακατεύουμε μισό κιλό γάλα που παίρνουμε απο πρόβατο που έχει γεννήσει την ίδια μέρα ή την επόμενη, προσθέτουμε ιση ποσότητα γάλα πλήρες , ανάβουμε την εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και ανακατεύουμε ελαφρώς , έως ότου πήξει . Δεν πρέπει να βράσει
Το πήξιμο πρέπει να είναι ελαφρύ
Για όσους το έχουν φάει στην παιδική ηλικία είναι μια γλυκιά ανάμνηση . Τολμήστε το και θα γνωρίσετε μια γεύση που θα σας απογειώσει .
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου