Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

ΚΟΛΟΣΤΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 Ανακατεύουμε  μισό κιλό γάλα  που παίρνουμε απο πρόβατο που έχει γεννήσει την ίδια μέρα ή την επόμενη, προσθέτουμε ιση ποσότητα γάλα πλήρες , ανάβουμε την εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και ανακατεύουμε ελαφρώς , έως ότου πήξει . Δεν πρέπει να βράσει

Το πήξιμο πρέπει να είναι ελαφρύ

Για όσους το έχουν φάει στην παιδική ηλικία είναι μια γλυκιά ανάμνηση . Τολμήστε το και θα γνωρίσετε μια γεύση που θα σας απογειώσει .

Καλή επιτυχία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου