ΥΛΙΚΑ :
1 συκωταρια
1 κιλό αντεράκια
πατσά
ποδαράκια
άνηθο ή μάραθο
κρεμμυδάκια φρέσκα
κρεμμύδι ξερό
λαδι
αυγά
λεμόνι
μαρούλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια κρατάμε χωριστά το άσπρο μέρος.
καθαρίζουμε τον άνηθο και δένουμε τα σκληρά κομμάτια σε ματσάκι.
Κόβουμε τα αντεράκια ωστε να μπορούμε να τα καθαρίσουμε εύκολα, πλένουμε με προσοχή όλα τα κρεατικά, την συκωταρια,τον πατσά, τα ποδαράκια.
Ζεματίζουμε τα κρέατα, τα ξαφρίζουμε , τα αφήνουμε να βρασουν για 10 λεπτα, στη συνέχεια τα βάζουμε σε σουρωτήρι να κρυωσουν και να στραγγίσουν.
Σωτάρουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι το άσπρο μέρος απο τα κρεμμυδάκια μαζι με το ξερό κρεμμύδι.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα αντεράκια, τον πατσά , την συκωραριά ψιλοκομμένα καθώς και τα ποδαράκια.
Τα σκεπάζουμε με νερό τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Οταν είναι έτοιμα ρίχνουμε λίγο ακόμα μάραθο.
Μετά χτυπάμε ολοκληρα τα αυγά, προσθέτουμε ζωμό απο την κατσαρόλα, ανακατεύουμε ελαφρα να πάει παντου .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου