ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1. 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2. 3/4 της κούπας νερό
3. λίγο αλάτι
4. ελάχιστο μπεικιν παουντερ
5. μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι μαζι με το μπεικιν , ανακατεύουμε καλά, στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό και τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε πολυ καλά , ώστε να έχουμε μια ομοιόμορφη μάζα , καλύπτουμε με διαφάνεια το δοχείο, το αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί.
Βάζουμε στο τηγάνι λάδι να κάψει , η εστία μεταξύ 6 και 7 , στην 12 βαθμη κλίμακα, ρίχνουμε δύο τρεις κουταλιες απο τον χυλό μας, για να μην κατέβει η θερμοκρασία.
Καλή σας επιτυχία
ΥΛΙΚΑ
1. 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2. 3/4 της κούπας νερό
3. λίγο αλάτι
4. ελάχιστο μπεικιν παουντερ
5. μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι μαζι με το μπεικιν , ανακατεύουμε καλά, στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό και τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε πολυ καλά , ώστε να έχουμε μια ομοιόμορφη μάζα , καλύπτουμε με διαφάνεια το δοχείο, το αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί.
Βάζουμε στο τηγάνι λάδι να κάψει , η εστία μεταξύ 6 και 7 , στην 12 βαθμη κλίμακα, ρίχνουμε δύο τρεις κουταλιες απο τον χυλό μας, για να μην κατέβει η θερμοκρασία.
Καλή σας επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου